Ledelse

Forstå dig selv - Og andre

Workshop


Bliv bevidst om kroppens rolle i dine og andres beslutninger. Lær at påvirke andre gennem dit non-verbale sprog og at skabe overensstemmelse mellem det, du tænker, det du føler og det du gør. 

 

 

Kropslig Ledelse lærer dig at se bløde værdier som en forudsætning for at opnå målbare resultater. At få snusfornuften og finfølelsen til at gå hånd i hånd.

Men først og fremmest hjælper Kropslig Ledelse dig med at blive klogere på dig selv og dit lederskab.

Målgruppe: Ledere eller ledelsesgrupper

Se også de øvrige workshops:


Priser på Workshops: Fra 25.000 eksl. moms


Kommunikation

Fortæl dig selv

Workshop


Alle kan sælge et budskab. Men vil du gerne holde på dit publikum, må du give dem mere end de forventer.

Du kan finpudse dine argumenter, skærpe dit tonefald og træne dit kropssprog, men har du ikke hjertet med vil du aldrig rigtigt få publikum med på rejsen.

 

Du må give dem noget af dig selv. Turde være personlig. Ærlighed varer ikke nødvendigvis længst. Men det sælger bedre, hvis du tør aflevere dit budskab på den rigtige måde.

Kropslig Ledelse lærer dig at fremkalde billeder, at vække følelse og at stå ved dig selv, når du står i en forsamling. For præsentation handler ikke om at præstere, men om at dele dig selv og dit budskab. 

På denne workshop går du fra at være kommunikatør til business storyteller. Kropslig Ledelse lærer dig kunsten at fortælle dig selv. 


Målgruppe: Ledere, politikere, journalister, kommunikationsmedarbejdere m.fl.

Se også de øvrige workshops:


PRISER PÅ WORKSHOPS: FRA 15.000 EKSL. MOMS


Salg & Service

Giv kunden, det du vil have

Workshop

Lær at sælge uden at sælge ud. Din kunde er ligesom dig. Hverken mere eller mindre. 

Undersøgelser viser, at vi mennesker har en særlig evne til at lade os smitte af andres følelser og handlinger. Selvom du prøver at kontrollere dit kropssprog, tonefald og mimik, vil din kunde altid kunne aflæse dig.

Den eneste måde at at skjule dine følelser på effektivt, at ved at gøre dig følelseskold. Men hånden på hjertet. Det er nok ikke den type sælger, du ønsker at være.   
 

 

 

 

På denne workshop lærer du at mestre dine følelser. Kropslig Ledelse sætter dig i stand til at skabe ægte følelser ved hjælp af teknikker hentet fra scenekunstens verden. Kunsten at spille sig selv, er at være sig selv. 

Der er kun en salgsstrategi, der virker. Og det er den, der også virker på dig selv.

Målgruppe: Sælgere, repræsentater, servicepersonale m.m.

Se også de øvrige workshops:


PRISER PÅ WORKSHOPS: FRA 25.000 EKSL. MOMS


Storytelling 

med krop og stemme

Teambuilding


Mennesket har en medfødst evne til at fortælle historier. Historier binder mennesker sammen, og  skaber mening ud af tilfældige hændelser. Det  er en måde at bearbejde følelsesmæssige indtryk på. En bevidst form for at drømme.

Storytelling lærer os at fortælle improviserede historier med krop og stemme.  At samarbejde og støtte op om hinandens ideer. 

Storytelling får os til at genopdage, hvor gode vi egentlig er til at kommunikere med kroppen. Når vi glemmer os selv, og fokusere på historien.

I storytelling er den første ide, som regel den bedste. Det lærer os at skyde fra hoften, at være handlekraftige. 

Men vigtigst af alt. Storytelling knytter os sammen på tværs af alder, køn og kultur. 

Pardans

TAG ET SKRIDT SAMMEN

Teambuilding


Er der noglelunde lige kønsfordeling på arbejdspladsen er pardans en af de mest lærerige og effektive former for teambuilding.

I løbet af en time får du vendt op og ned på alt du troede du vidste eller ikke vidste om pardans. Elsker du at danse, vil du elske det endnu mere. Er du bange for at danse, vil du pludselig opdage, at det faktisk kan være let, når bare ens krop forstår, hvad man skal.

Pardans er den perfekte illustration af kropslig ledelses grundprincip: At lede og at blive ledt er to sider af samme sag.

At føre er ikke at diktere eller at dominere. Og at følge vil ikke sige at underkaste sig. 

En god pardans er en leg mellem to mennesker, der med respekt for hinandens roller bevæger sig i samme retning. 

 

 

Se også de øvrige workshops:


PRISER PÅ WORKSHOPS: FRA 15.000 EKSL. MOMS