Storytelling 

med krop og stemme

Teambuilding


Mennesket har en medfødst evne til at fortælle historier. Historier binder mennesker sammen, og  skaber mening ud af tilfældige hændelser. Det  er en måde at bearbejde følelsesmæssige indtryk på. En bevidst form for at drømme.

Storytelling lærer os at fortælle improviserede historier med krop og stemme.  At samarbejde og støtte op om hinandens ideer. 

Storytelling får os til at genopdage, hvor gode vi egentlig er til at kommunikere med kroppen. Når vi glemmer os selv, og fokusere på historien.

I storytelling er den første ide, som regel den bedste. Det lærer os at skyde fra hoften, at være handlekraftige. 

Men vigtigst af alt. Storytelling knytter os sammen på tværs af alder, køn og kultur. 

Pardans

TAG ET SKRIDT SAMMEN

Teambuilding


Er der noglelunde lige kønsfordeling på arbejdspladsen er pardans en af de mest lærerige og effektive former for teambuilding.

I løbet af en time får du vendt op og ned på alt du troede du vidste eller ikke vidste om pardans. Elsker du at danse, vil du elske det endnu mere. Er du bange for at danse, vil du pludselig opdage, at det faktisk kan være let, når bare ens krop forstår, hvad man skal.

Pardans er den perfekte illustration af kropslig ledelses grundprincip: At lede og at blive ledt er to sider af samme sag.

At føre er ikke at diktere eller at dominere. Og at følge vil ikke sige at underkaste sig. 

En god pardans er en leg mellem to mennesker, der med respekt for hinandens roller bevæger sig i samme retning. 

 

 

Se også de øvrige workshops:


PRISER PÅ WORKSHOPS: FRA 15.000 EKSL. MOMS