Kropslig ledelse

Når tanke, følelse og handling følges ad

Foredrag

Den moderne verden er bygget på ideen om bare vi har hovedet skruet godt på, skal alt nok blive til det bedre. Derfor har vi skabt skolesystem, hvor vi primært lærer at tænke.

Desværre viser moderne forskning, at vores evne til at tanke i vid udstrækning er styret af vores følelser og vores krop.

Vi er langt mindre rationelle end vi tror. Til gengæld er vi rigtigt gode til at efterrationaliserer. Med andre ord: Kroppen tænker for os.

Kropslig Ledelse handler ikke at slå hjernen fra men om at forstå sammenhængen mellem kroppens signaler og det du tænker. At få krop, følelser og tanker til at spille sammen.

Kropslig Ledelse giver dig bedre forudsætninger for at forstå dig selv og andre og ikke mindst sætte dig i stand til at tage beslutninger, der både har hjerne og hjerte.

MålgruppeLedere, HR-konsulenter m.fl.

Se også de øvrige foredrag:


Priser på foredrag: Fra 10.000 eksl. moms


Det iscenesatte salg

Din kunde er DIN HOVEDROLLE.

Foredrag


Mange forrretninger undervurderer  den rolle iscenesættelse, storytelling og performance betyder for deres salg. De sælger godt nok produkter, men i endnu højere grad sælger de en oplevelser.

Bor jeg på hotel, køber jeg ikke en seng for en nat, men en god nats søvn og måske følelsen af at være King for a Day. 

Din forretning er din scene. Din sælger er en skuespiller. Men din kunde er ikke dit publikum. Din kunde er din hovedrolleindehaver. 

Kropslig Ledelse lærer dig at iscenesætte helhedsoplevelser for dine kunder

Målgruppe: Hotel managers, butiksbestyrer m.fl.

Se også de øvrige foredrag


PRISER PÅ FOREDRAG: FRA 10.000 EKSL. MOMS